Dispunem de un cabinet intim și securizant, aflat la o adresă ușor accesibilă, unde se pot desfășura ședințe de consiliere, psihoterapie și dezvoltare personală de grup sau individuală.

CONSILIERE

Exista in viața situatii cand simtim ca pentru a rezolva o problema trebuie sa ne impartim in doua. Deciziile sunt aproape imposibil de luat fără anumite compromisuri evidente. Aici intervine Consilierea.

Specialistii de la Contemporan5 au cunostiințele și instrumentele necesare să ghideze catre solutia corecta pe orice persoana care trece prin schimbpri importante în viață (divorț, mutarea în altă țară, reorientare profesională, apariția unui copil etc.).

PSIHOTERAPIE

Uneori, deși toate par că merg bine sau cel putin asa ar trebui, în psihic și in corp se petrec o gramada de evenimente mai putin placute. Frica, furia, atacurile de panica, insomnia, depresia, suferinta,  vinovăția, stresul, dependența sunt toate stări interioare ce afectează sănătatea psihică și calitatea vieții.

Oricat de multe ai avea, când acești mici ,,monstruleți” isi fac aparitia, psihoterapia oferita de Contemporan5 iti poate aduce linistea, stabilitatea si maturizarea emotionala, tie , partenerului tau si familiei tale. De aceea, ne-am specializat in terapie individual si de grup.

DEZVOLTARE PERSONALĂ

Se intampla adesea ca omul sa isi pune singur bariere in drumul sau spre succes prin : neincrederea in sine, lipsa autocontrolului, incapacitatea de a se pune in valoare sau de a fi creativ , curajos, asumat. Dezvoltarea personala este un proces natural continuu de care nimeni nu scapa.Uneori poate fi grav tulburat de evenimentele exterioare si de emotiile cauzate de acestea.

Contemporan 5 ofera evenimente, ateliere si sedintele individuale de deblocare a drumului catre auto-desavarsire. Ne consideram specialisti in tehnici de dezvoltare personala prin arta , meditatie si miscare.