Invata de la natura, despre tine

Wow. Multumim pentru accesul in propria poveste. Ne bucuram ca fractalii sunt alaturi de tine. Bucura-te de ei si de natura!

POINT of VYOU

Fiind intr-o continua dezvoltare, eroul POV a participat zilele trecute in cadrul unui workshop despre “Fractali si natura”. In cadrul acestui workshop, eroul nostru a reusit sa obtina informatii foarte utile, mai multa claritate si a inteles ca tot ceea ce este in jurul sau este de fapt o reflexie a propriului interior. I s-a reamintit si faptul ca cei din jur sunt doar niste oglinzi a propriei persoane, oglinzi ce reflecta caracteristici “bune”, iubirea din interior, si oglinzi ce reflecta caracteristici “mai putin bune” partea neacceptata.

De exemplu, pe langa oamenii ce ne inconjoara, elementele naturii ne pot ajuta sa ne cunoastem mai bine, prin observarea “fractalilor” (sunt forme geometrice multiplicate la infinit, ca si celulele din care suntem creati). Prin intermediul lor ne putem identifica, ne putem observa mai bine, ne putem descrie mai bine, prin frunze, flori, muschi, pietre, copaci, nuante, forme de relief etc…

View original post 269 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s