Crede in Dumnezeu si leaga bine camila

,,Daca vorbesc in limbile oamenilor si ale ingerilor, dar nu am dragoste, sunt un gong senator sau un chimval zanganitor”

green_nature_eye_by_mu6

Joi a avut loc un alt workshop interesant despre fractali. Mi-a luat mult timp sa ma gandesc la reviewul acestui eveniment pentru ca s-a lucrat intens si bine. A fost o seara intr-adevar despre oameni si curiozitatile lor.  Si cum in prezent se pare ca intreaga umanitate experimentaza o mare sete de cunoastere, discutiile au ajuns in zona spiritualitatii, a credintei si a utilitatii starilor de constiinta alterata/modificata (obtinute prin ayahuasca, dmt, meditatie, ascetism)

Asa ca m-am gandit ca cel mai bine ar descrie atmosfera de la workshopul Fractali si Oameni , o mica povestioara cu o morala importanta.

,, Credinciosii venisera gramada sa asculte cuvintele Profetului Mahomed. Un om asculta deosebit de atent si de cucernic, se ruga cu credinta si ravna si , in cele din urma, il parasi pe profet la lasarea serii. Abia iesise, cand venii fugind inapoi si striga cu o voce tulburata : O, stapanul meu! Dimineata am venit calare pe camila mea pentru a te asculta pe tine, profetul lui Dumnezeu! Acum camila a disparut. Nu se vede nicio camila, pana in departare. Ti-am fost supus, am acordat atentie fiecarui cuvant al tau si m-am increzut in puterea lui Dumnezeu. Acum, camila mea a disparut. Este aceasta dreptatea divina? Aceasta este recompense pentru credinta mea? Acestea sunt multumirile pentru rugaciunile mele? Mahomed asculta cuvintele lui disperate si raspunse cu un suras bland : Crede in Dumnezeu si leaga-ti bine camila “

Concluziile le trageti voi! Una peste alta, a fost o seara despre sens si cautare, despre intamplare si haos, despre propriul loc in lume si despre traseul fractal al vietii.

SONY DSC

Spiritualitatea, meditatia, religiositatea nu ne feresc de relele si intamplarii nefaste ale vietii, dar ne creaza un confort si o mai buna putere de intelegere a ceea ce apparent pare doar un simplu/sau un grav accident.

In final, va las cu poze de la eveniment si va lansez o invitatie de nerefuzat la un nou workshop despre fractali. Invitat special  arhitect Codruta Iana.

Detalii workshop 28 nov 2016 : Spatiul interior si fractalii 2

https://www.facebook.com/events/372820903063452/

Inscrieri si detalii > 0744794378 <

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s