Fractali si personalitate

Inceputul serii s-a lasat un pic asteptat , dar a meritat. Sala s-a umplut usor, usor cu oameni frumosi si curiosi, deschisi catre ei si cu o dorinta mare de a asmilia informatii, de a se descoperi si de a se intelege mai bine.

ristorante

Fractalii au fost amfitrionii evenimentului.Cei prezenti au fost ghidati catre parti ale lor mai putin acceptate, integrate sau constientizate. Candoarea, puterea, sensibilitatea, nevoia de confirmare, de echilibru si de crestere au fost subiectele cheie . Elementele naturale au facilitat conexiunea interumana si totul a decurs firesc, natural.

frac4

Combinația dintre o piatra  si muschiul verde a fost laitmotivul serii. Un simbolul comun si reprezentarea exterioara pentru interiorul fiecaruia. Sine-le participantilor, secretele si nevoile lor, s-au reunit in aceasta simpla piatra.

Timpul a fost prea scurt pentru a explora in profunzime acele aspecte ale vietii personale ce se cer a fi puse in balanta.

1frac

Dar pana la sfârșit, am reușit să trasăm câteva teme de introspecție.

,,Ce sens are pentru mine tot ce s-a intamplat in aceasta seara. In ce mod, m-a impactat fractalul primit si descrierea asociata acestuia. M-am bucurat sau m-am intristat? Cand mi s-a spus prima oara ca sunt asa sau asa? Ce inseamna pentru mine sa fiu opusul? Pe cine dezamăgesc sau pe cine bucur daca continui sa fiu asa?”

Aceste teme i-au ajutat pe cei prezenti sa gaseasca raspunsuri pe loc sau macar sa   se raporteze mai bine la lumea lor interioara, sa exerseze starea de martor.

In zambete si imbratisari, promisiuni si schimburi de contacte, cu mult peste ora stabilita, ne-am luat la revedere.

Evenimentul a fost o ocazie buna de a primi si de a oferi informatii. Daca vrei si tu sa lucrezi cu fractalii, sa-ti intelegi mai bine sensul, te invitam la urmatorul workshop :

FRACTALI SI OAMENI

https://www.facebook.com/events/186736218449873/

 

One thought on “Fractali si personalitate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s