De ce sa-i mulţumim anului trecut?

Mulțumesc 2015 ! La mulți ani 2016!

Hai să mănânc şi felia asta de tort. Hai să-mi cumpăr şi telefonul asta. Hai să mă văd şi cu X pe care nu prea îl/0 plac că doar o data este 2016 sau 2015 sau 2014.

Probabil fiecăruia dintre noi i s-a înâmplat să acţioneze, cel puțin o dată, ghidat de această zicală care pare să justifice multe dintre deciziile luate în preajma sărbătorilor de iarnă

Însă astăzi nu vom discuta despre pericolele unei astfel de gândiri. Astăzi ne vom concentra mai degrabă pe părțile bune,generale, universale și incontestabile din orice an trecut, indiferent de cifra anului ce-a urmat.

Poate fi greu de crezut, dar orice eveniment, oricât de dificil ar părea, aduce cu sine lecții și beneficii importante. De cele mai multe ori, ne dăm seama de părțile bune mult mai târziu. Practic, oricât de fericit sau de trist ar fi fost anul trecut, faptul că l-am trăit este, în sine, un aspect pozitiv.

  • Un an trecut înseamnă un set de experiențe personale, originale, subiective, de neînlocuit care contribuie în mod direct în evoluția propriei persoane.
  • Un an trecut deschide drumul către un set nou de experiențe și oferă oportunitatea punerii în practică, în Anul Nou, a  tuturor învățăturile dobândite anterior.
  • Un an trecut este un model,  un standard personal de bine și rău ce contribuite la stabilirea obiectivelor și idealurilor din noul an
  • Un an trecut este un simbol al continuității vieții

Poate tocmai de aceea, oamenii simt nevoia ca în această perioadă să-și evalueze rezultatele propriei activtăți și să-și propună noi proiecte pentru anul următor.

cutmypic

Pentru noi, a fost un an plin, din care am avut multe de învăţat. Am reușit să organizăm o serie de workshopuri și grupuri de dezvoltare personală, să participăm la conferințe științifice și să oferim ședințe de consiliere și terapie individuale.  O parte din activitatea noastră poate fi găsită  pe blogul nostru pe următoarele link-uri:

1. Intâlniri științifice 

2. Workshop-uri trecute

Toate aceste experiențe ne-au  îmbogățit cunoștințele despre organizarea evenimentelor, despre nevoile clienților și despre modul în care putem să oferim servicii psihologice de cea mai bună calitate.

De aceea, dorim să le multumim tuturor celor care ne-au suţinut şi au crezut în ideile şi serviciile oferite de Echipa Călătorie către sine.

Le mulțumim și celor care și-au dat voie să participe la grupurile și workshopurile pe diverse teme psihologice, dar și celor care au venit în terapie și consiliere individuală.

De aceea, în semn de recunoștiință, vă vom oferi și în 2016 workshopuri, grupuri de dezvoltare personală și evenimente benefice pentru autocunoaștere și evoluție.

Mai multe informații despre activitățile pregătite în curând.

Până atunci vă urăm La Mulți Ani și vă invităm să apelați cu încredere la serviciile noastre atunci când aveți nevoie de spirjin în propria călătorie către sine și autoîmplinire.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s