Conferința de Psihoterapie Experiențială și Dezvoltare Personală

În weekendul 28-29 martie 2015 echipa ,,Călătorie către sine” a participat la Conferința de Psihoterapie Experiențială și Dezvoltare Personală Unificatoare cu tema  ,,Terapiile creativ-expresive şi dezvoltarea personală unificatoare

Ne-am bucurat enorm să luăm parte la cea de a VI-a ediție și să ne aflăm alături de colegii noștri.

Într-o atmosefră relaxantă, am schimbat informații despre planurile de cercetare și proiectele noi ce se desfășoară sau urmează să se desfășoare în domeniul psihologiei , mai ales în cel al psihoterapiei.

A fost un bun prilej de a ne stimula creativitatea, de a lega noi relații, de a pune bazele unor colaborări noi și de a ne face cunoscute rezultatele muncii noastre.

În cadrul conferinței, psihologul drd. Raluca Simion a prezentat concluziile proiectului de cercetare legat de capacitatea imaginilor cu fractali de a reduce stresul atunci când sunt folositi ca suport meditativ-creativ în Tehnica Fractalilor specifică Terapiei Experiențială Unificatoare.

Per total, a fost un weekend constructiv și roadele sale se vor vedea în proiectele următoare ale echipei ,, Călătorie către sine “.

Dacă doriți să aflați mai multe impresii despre workshopurile, prelegerile și lucrăriile științifice din cadrul acestui eveniment, vă invităm să citți articolul colegului nostru ,psihoterapeutul Radu Filip, pe pagina sa http://www.radufilip.ro/de-la-experienta-de-rapa-la-psihoterapia-alpinistului-sub-semnul-triunghiului-impresii-de-la-conferinta/

Pentru a va face o imagine completa , în galeria de mai jos vă prezentăm cateva poze de la activitățile din cadrul conferinței la care echipa ,,Călătorie către sine’’ a participat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s